HELDERE TAAL

GemRedactie heeft jarenlange ervaring met het schrijven van zakelijke teksten. Op basis van uw uitleg en documentatie levert GemRedactie heldere teksten in de gewenste stijl, voor het beoogde publiek en het medium dat u kiest. Van persbericht tot nieuwsbrief, van interview tot reportage, van jaarverslag tot handboek.

AANSPREKENDE TEKSTEN SCHRIJVEN

Een tekst moet duidelijk van opbouw zijn, vlot lopen, goed van toon zijn en de doelgroep aanspreken. Bij teksten voor een breed publiek betekent dat: een originele insteek, actieve korte zinnen, aansprekende voorbeelden, ondersteunend beeld en een helder verhaal met dito afsluiting.

TEKSTEN SCHRIJVEN VOOR PROFESSIONALS

Professionals houden van compact en concreet. Een bondig betoog met een duidelijke structuur. En onmisbaar voor de drukbezette lezer: een samenvatting met de relevante vragen en antwoorden.

STERKE WEBTEKSTEN

De eerste indruk telt. Bezoekers van uw website moeten weten wat u te bieden heeft en snel het antwoord op hun vraag vinden. GemRedactie let op de SEO-regels voor vindbaarheid in Google. Maar dit staat voorop: een webtekst moet kort en krachtig zijn.

COMPACTE PERSBERICHTEN

Een persbericht is geen advertentie, maar een nieuwsbericht waarmee u journalisten ‘bedient’. GemRedactie heeft ervaren dat heldere persberichten met een twist bijna een-op-een worden overgenomen door de media. Raak geschoten!

TEKSTEN HERSCHRIJVEN

U heeft een tekst geschreven, maar bent er niet zeker over. GemRedactie is er voor een frisse blik, redactieslag of – in overleg – het herschrijven van uw uiting.

TOP