VEEL ERVARING OM TE DELEN

Vindt u (of uw team) het lastig de juiste woorden te gebruiken of kort en bondig te schrijven? Wilt u heldere, pakkende teksten kunnen produceren, bijvoorbeeld in uw klantenmagazine, jaarverslag, onderzoeksrapport? GemRedactie heeft jarenlange ervaring met redactionele begeleiding.

WORKSHOP OP MAAT

GemRedactie deelt graag haar vakkennis en ervaring. Over opbouw, stijl en spelling. Over helder en beknopt formuleren. Over het verschil tussen een webtekst en een artikel op papier. Dat kan bijvoorbeeld via een workshop op maat, met:

  • voorbeelden uit uw praktijk,
  • praktische tips voor opbouw, stijl en spelling,
  • oefeningen,
  • persoonlijke begeleiding.

REDACTIONELE BEGELEIDING EEN-OP-EEN

Een-op-een hulp bij de opzet van uw artikel, specifieke terugkoppeling op taalkwesties, of de laatste versie van uw tekst nog één keer goed laten lezen door een onafhankelijke redacteur. Het helpt allemaal beter te worden in het schrijven, of die ene tekst nét dat extra’s te geven.

REDACTIONELE BEGELEIDING TEAMWERK

Rapporten, tijdschriften en nieuwsbrieven moeten goed in elkaar steken en op tijd verschijnen. Dat vergt samenwerken binnen een kader van afspraken en een helder format. GemRedactie kan helpen bij het vaststellen van dat format en voor iedere medewerker inzichtelijk maken wat er van hem wordt verwacht. En hoe dat het best lukt.

REDACTIONELE ONDERSTEUNING TIJDELIJKE HULP

Zoekt u tijdelijk redactionele ondersteuning? GemRedactie werkt al vele jaren op freelance basis als (eind)redacteur en projectleider voor vaste opdrachtgevers zoals de Consumentenbond, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, de Onderwijsraad en het vakblad Geografie.

TOP